Etusivu
Yritys
Ideologia
 Tuotekonsepti
CO-TUOTEPERHE
TYÖKALUT
VALMENNUSPROSESSIT
Lähiverkosto
Yhteydenotto
CONTTORI
Ajankohtaista

CONCESS- TUOTTEEN KOMPONENTIT

Oheisen rakenteen mukaisesti on syntynyt CO- tuoteperhe. Ytimenä käytetään sisältöasiantuntijoiden kehittämiä työkaluja, ja ylpeillemme sillä että päämiehemme ovat alansa parhaimmistoa, ja että suhteemme niihin ovat hyvät.
Ytimen ympärille CONCESS OY verkostoineen on rakentanut omaan luovuuteensa, kokemukseensa ja asiakastuntemukseensa pohjautuen sellaisia lisäyksiä ja/tai prosesseja jotka mahdollistavat ydintyökalun tehokkaan hyödyntämisen eri haasteissa erilaisissa organisaatioissa.


» Esimerkkejä CO-prosesseista

Usein asiakkaat eivät näe sitä työn osuutta joka käytetään hyvän ydintuotteen (=työkalun) sovittamiseen erilaisiin haasteisiin. Itse tiedostamme tämän työn haastavuuden ja laajuuden ja sen luovuuden määrän joka tarvitaan eri ratkaisuprosessien suunnitteluun, ja olemme siksi halunneet kunnioittaa tätä omaa työtämme "tuotteistamalla" sellaisia prosesseja joita usein eri muunnoksin kohtaamme.
Tuotteille on annettu CO- tai CON- alkuiset nimet korostamaan että ne ovat CONCESS OY:n suunnittelemia. Loppuosa sanasta on valittu niin, että se, yhdessä alkuosan kanssa äänettynä muodostaa jonkin sanan, jolla sanalla ilmaistaan jotain aiheeseen keskeisesti liittyvää.
Samalla ko. sana on anagrammi itse prosessin kuvauksesta.

Esim. COUKKu = CONCESS Uusi Kilpailukykyinen Kulttuuri.
Sanalla koukku haluamme kertoa, että kulttuuri usein mielletään joksikin epämääräiseksi mihin on vaikeata tarttua, mutta että COUKKuun voi tarttua. 
  Concess Oy www.concess.fi